28 Mart 2024 Perşembe   19:07
Ziyaretci : 6815097

 

AKDENİZ AKŞAMLARI
 
Uzun bir aradan sonra hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı da en içten dileklerimle kutluyorum.
 

Arda Odabasio / Kaleantalya.com Washington Temsilcisi
arda@kalepazarlama.com

 
Maçın analizini yapmadan önce Alanyaspor ve taraftarına değinmek istiyorum. Keşke her stadyumumuzda böyle içten takımlarını destekleyen ve rakibine misafirperver olan seyircilerle karşılaşabilsek.
 
Maçın genelinde oyuna hakim bir Galatasaray vardı. Farkla kapatmasi gereken bir karşılaşmayı inanılmaz bir şekilde zora sokup, milyonlarca taraftarı için kalp spazmı alt yapısı sağladı.
Özellikle defans hattındaki gereksiz paslaşmalar ve korku filmi niteliğindeki hareketlerle oyunu çığırından çıkarmayı basardılar. Bu maçta yine Gomis’i konuşacağım.
 
Gomis varlığıyla peşine 3 kişiyi takabilen muazzam bir esmer bomba… Durum böyle olunca diğerlerine koşu alanları açılıyor. Bunu iyi değerlendiren Rodrigues ve Mariano vardı sahada. Bu da farkın 20 dakikanın altında 2’ye çıkmasına yol açtı. Ne olduysa gelecek 62 dakika içinde oldu. Resmen maç bitti havasına bürünen Galatasaray takımı oyuna Alanya’yı ortak etti.
 
Galatasaray avcısı olarak bilinen Mesut Bakkal bu fırsatı kaçırmadı. Emre Akbaba ve takım arkadaşları baskıyı kurdular. Ama unuttukları bir faktör vardı: Muslera. 
 
Muslera geçen şampiyonlukta olduğu gibi yine kurtarıcı moduna geçmişti… Bir de kendisine Denayer’in soğukkanlı oyunu eklenince diğer hata yapanların performansı gizlenebilmiş oldu. 
Galatasaray’ın defansı saatli bomba.
 
Ne kadar çok gol atarsa atsın, bir nane yiyip avantajın kuyusunu hemen kazıyorlar. 
Bu beklide uzun zamandır beraber oynamamanın verdiği eksiklik. Bu yaz kampında kesinlikle giderilir.
Genel oyun mantalitesi olarak sahada taraftarını mest eden bir Galatasaray vardı. Vazgeçmeyen…
 
Nitekim Sinan’nin attığı gol bunun en büyük örneğidir. Golün mimari Mariano’nun verdiği pas golden daha çok anlatmaya değer cinstendi.
Haftaya zurnanın zurt dediği yere geliyoruz. Pazar günü ligin son 3 haftasının şablonunun çizileceği gündür.
 
Galatasaray’ı seyircisiyle birlikte Arena’da yenmek çok güç. Özellikle hakem Alanyaspor maçındaki gibi sahtekarlara inanmayan cinsten olursa zevkli bir mücadele bizi bekliyor.
 
O maçta Gomis’ten çok önemli bir performans bekliyorum.
Bir daha ki pazartesiye kadar hepinize mutlu ve sağlıklı günler diliyorum.
 
Arda Odabasio
23 Nisan 2018
Washington D.C.
 
 
 
Atam İzindeyiz


   
   
 
booked.net

 




KALEANTALYA.COM ® TÜRK MOBİLYA SEKTÖRÜNÜN AÇILIŞ SAYFASI
Ana Sayfa   |    Hızlı EriÅŸim    |   Bilgi Ä°stek   |   Ä°letiÅŸim