26 Nisan 2024 Cuma   01:37
Ziyaretci : 6824951

ÇELİKLER MOBİLYA, TÜKETİCİSİ GÖKÇE AİLESİNİ; 
EVLERİNDE ZİYARET EDEREK, YENİ ÜRÜN MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU!..
                                                                                                                                         21 Nisan 2018

Bölgemizle özdeşleşen uygulama "tüketici ev ziyaretleri " tüm hızı ile sürüyor...

Bu konuda son dönemde potada olan bayimiz; Antalya'nın batı hattını adeta İstikbal ve Bellona interlandına dönüştüren, başarılı satış noktamız ÇELİKLER MOBİLYA!...

Çelikler Mobilya satış ekibi, evini İstikbal Markasının pırlanta kolleksiyonundan öte; " özel ürünü " GUSTO Yemek Odası VE GUSTO Koltuk Takımı, Elite Yatak Odası; BELLONA Markasının seçkin ürünlerinden Forest Koltuk Takımı ve Angel Koltuk takımı ile tefriş eden Betül -Durali Gökçe çiftinin evlerine konuk oldu.

Son derece sıcak bir ortam, tüketicimizin kendi elleri ile hazırlamış olduğu muhteşem ikramlar ile  keyifli bir atmosferde gerçekleşen ziyaret oldukça verimli geçti.

Tüketicimizin satış başlangıcından, teslimat ve montaj sürecine kadar olan tüm hizmetleri ve hizmet kalitemizi değerlendirdiği sohbette, Gökçe ailesinin ürünlerimiz ile ilgili tüm görüş, öneri ve değerlendirmeleri alındı.

Evlerini İstikbal ve Bellona gibi dünya Markaları ile tefriş etmiş olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Betül Gökçe, bu güzel ürünleri gönül rahatlığı ile arkadaşlarına ve komşularına tavsiye ettiğini aktardı..

Satış Temsilcimiz Serdar Deveci ise, bir çok söz vererek; bir çok detay anlatarak satışını yapmış oldukları ürünleri, nihai kullanım alanlarında görmek ve sonuna kadar ürünlerimizin arkasında olduğumuzu hatırlatmak ve en önemlisi Markalarımızda dostluğun satış ile sona ermediğini göstermek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini kaydetti...

Yapılan uzun sohbet ve değerlendirmelerin ardından muhteşem lezzetlerin yer aldığı ikram sofrasına geçildi. Satış ekibi bu güzel ve özel ağırlama için Gökçe ailesine teşekkürlerini iletti.

Daha sonra tüketicisine çam sakızı çoban armağanı ev hediyelerini ve plaketlerini takdim eden satış ekibi, büyük bir mutluluk ile mağazalarına geri dönüş yaptılar...KHA

 
 
Atam İzindeyiz


   
   
 
booked.net

 




KALEANTALYA.COM ® TÜRK MOBİLYA SEKTÖRÜNÜN AÇILIŞ SAYFASI
Ana Sayfa   |    Hızlı EriÅŸim    |   Bilgi Ä°stek   |   Ä°letiÅŸim